Sedan 2008 har jag ställt ut mina bilder. Den första var i Lettland, där jag deltog i en work-shop på Liepaja universitet tillsammans med i huvudsak lärare på olika konstnärliga utbildningar i Lettland och Litauen. Nästa utställning var i Eskilstuna. Där hade en grupp ”Monotypigruppen” arbetat med att trycka bilder från plåtar som målats – d.v.s. det blir bara ett exemplar av varje bild. Jag har sedan arbetat mycket med denna teknik. I januari 2010 ställde gruppen ut på Eskilstuna folkhögskolas galleri. Jag deltog med tre bilder och sålde en.

2011 blev ett intensivt år. I april visade jag fyra bilder på KULs (konstföreningen vid Linköpings universitet) vårsalong. 7 maj hade jag vernissage för en separatutställning på Galleri Kopparslagaren i Hultsfred. I fantastiskt vackra rum ställde jag ut 32 bilder. Det var en blandning av akrylmålningar, monotypier, krokier och torrnålsgravyrer. Hälften av bilderna såldes. Två tidningar skrev. Temat var bilder på vad vi roar oss med – dans, sport, natur och utställningen kallade jag ”den lekande människan”. Lek förknippas nog med barn, men här är det vuxnas nöjen – lek är djupt mänskligt, som motpol till allvaret. Sedan i juni var jag med i en workshop i Danmark – Art Camp i Fredricia, som avslutades med en utställning. I slutet av året deltog jag med 11 arbeten, mest krokier, i en julutställning på min egen arbetsplats och sålde 7 av bilderna.

Under hösten 2012 utvecklade en kollega, Johan Näslund, och jag ett samarbete kring en utställning, där vårt arbetsliv skildrades. Johan är fotograf och jag höll mig i detta fallet till akrylmålningar. Vi anslöt motivmässigt till en viktig konstnärlig tradition där arbete skildras. Vårt bidrag skiljer sig dock genom att det handlar om ett universitet som arbetsplats. Vi tror att vår utställning är en av de få som sökt fånga ”den akademiska vardagen”, som den hette. Totalt handlade det om över 30 bilder, varav jag bidrog med 15. Jag sålde 10 bilder denna gång. För min del var det ett slags uppsummering av mitt arbetsliv, eftersom jag under sommaren detta år lämnade det.

Påsken 2013 deltog jag med tre bilder i en tysk-dansk-svensk utställning i anslutning till konstrundan på Österlen på Galleri 1:61 utanför Kivik. Sedan ställde vi i atelje Torggatan ut på konstrundan ArtLink i Linköping i slutet av september – jag sålde min debut som skulptör och två akryler – skulpturen och en akryl köpte universitetets konstförening. Veckan efter var det Falköpings konstrunda, där jag sålde fyra bilder varav en till rundans ”general”.

Den 24 nov – 22 dec 2013 hade jag en separatutställning med namnet ”HÄR” – på Galleri Vreta kloster. Det var akrylmålningar och monotypier med mitt närområde som motiv. Det var väldigt roligt, eftersom det är ett etablerat galleri, som ställt ut många kända konstnärer. Sålde fem bilder, mest monotypier.

Påsken 2014 hade Ulf Öhlund och jag en utställning med temat musik och dans på Galleri 1:61 på Österlen. Ställde ut 9 bilder. Mycket folk och entusiastiska besökare, men de köpte inget. På pingst 2014 deltog jag med två bilder i en samlingsutställning i Schwerin, Tyskland: MV Fotogallerie: Schwerin. Det var danska, tyska och svenska deltagare – sålde en akrylmålning. I september var det dags för ArtLink igen – utställning Torggatan 6 – två dansbilder och en skulptur + lotterivinst. Behöll skulpturen.

Påsken 2015 var det samlingsutställning igen på Galleri 1:61 – husbilder – sålde en monotypi. Sedan kom den stora Tysklandsatsningen med en stor samlingsutstfällning i Rostock: Östersjötema med bidrag från tyska, danska och svenska konstnärer. På hösten ArtLink.

I januari 2016 var det min tur att hänga ut i kaféet ”A piece of cake”. Sålde en tangobild och en interiör av kaféet – båda monotypier. På påskutställningen på Österlen såldes ytterligare en tangobild. I maj ställdes ungefär samma utställning ut i Fredricia som i Rostock. Hedrad av att man valt min bild ”Container” som affischbild. På hösten vandrade utställningen vidare till Svabesholm utanför Kivik. Utställningen uppmärksammade sav lokala tidningar i såväl Rostock som Fredrika och Österlen. Sålde två bilder.

Ovan och nedan presenteras utställningarna. Det är vernissagebilder, affischer och ibland bilder från varje tillfälle.